“Të Zotit jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë, se sot, më 9 nëntor 2022, ka ndërruar jetë imami i xhamisë së fshatit Vlashnje të komunës së Prizrenit, Behlul ef. Hoxha.

Varrimi i rahmetliut do të bëhet sot, më 9 nëntor 2022, në orën 15:30, në varrezat e qytetit të Prizrenit.

Allahu e mëshiroftë dhe e shpërbleftë me Xhenet!

Biografi e shkurtër

Behlul ef. Hoxha lindi më 22 qershor 1964 në Prizren. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, ndërsa të mesmen e kreu në Medresenë “Alauddin” në Prishtinë. Studimet më pas i vazhdoi në Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë.

Që nga vitit 1984 punoi si imam i rregullt në xhaminë e fshatit Vlashnje të komunës së Prizren.

  • Tender për botimin e Takvimit 2023

    Prishtinë, 24 nëntor 2022 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës shpall:TEND…
  • Tender për botimin e Kalendarit 2023

    Prishtinë, 24 nëntor 2022 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës shpall: TEN…
  • Konkurs

    Datë: 17 nëntor 2022 KËSHILLI I BASHKËSISË ISLAME NË FERIZAJ – shpallë:K O N K U R SPër ve…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Tender për botimin e Takvimit 2023

Prishtinë, 24 nëntor 2022 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës shpall:TEND…