Prishtinë, më 3 korrik 2024

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” ka vazhduar me shpërndarjen e mishit të kurbanit. Kontigjenti i radhës me mish kurbani ka mbërritur sot në depot e “Bereqetit”.

Menjëherë gjatë ditës së sotme është dhuruar ky mish i kurbanit Tashmë, veçse janë dhuruar afër 60 ton mish nga organizimi i Bashkësisë Islame. Sot u dhurua mish kurbani në Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Kaçanik dhe Han të Elezit.

Ky mish po shpërndahet në bashkëpunimme komunat për të përfshirë të gjitha kategoritë e shoqërisë. “Bereqeti” nga mishi i kurabnit ka dhuruar afër 60 ton mish deri më tani në gjithë Kosovën. Aksione të tilla për shpërndarje të mishitdo të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…