Shefi i misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadori Jean-Claude Schlumberger, shtroi iftar për Myftiun e Kosovës

Prishtinë, 10 korrik 2015

Mbrëmë shefi i misionit të OSBE-së  në Kosovë, ambasadori Jean-Claude Schlumberger, ka shtruar iftar për Myftiun e Kosovës, Naim ef. Tërnava me bashkëpunëtorë.

Në bisedë me Myftiun ambasadori Jean-Claude Schlumberger vlerësoi punën dhe angazhimin e krerëve të BIK-ut për mirëkuptim, tolerancë e bashkëjetesë.

Myftiu Tërnava dhe ambasadori Jean-Claude Schlumberger, pasi vlerësuan bashkëpunimin e deritashëm në mes të dy institucioneve, u dakorduan që në të ardhmen të thellojnë edhe më tej bashkëpunimin në mes institucioneve që përfaqësojnë.

Në fund, Myftiu Tërnava falënderoi thellësisht ambasadorin Jean-Claude Schlumberger për respektin dhe shtrimin e iftarit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë se sot, më 23 mars 2023, ndërroi jetë në mo…