KOMUNIKATË PËR FILLIMIN E RAMAZANIT

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës njofton besimtarët dhe gjithë opinionin e gjerë se dita e parë e muajit të bekuar Ramazan është dita e enjte, data 18 qershor 2015.

Me këtë rast Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës uron gjithë besimtarët myslimanë, në Kosovë dhe kudo në botë, duke u dëshiruar një agjërim të lehtë, pranim të duave dhe përkushtim e solidaritet sa më të madh me gjithë nevojtarët.
Me fat muaji i bekuar Ramazan! Agjërim të lehtë e të paranuar!

  • Datë: 1 shkurt 2023Këshilli i Bashkësisë Islame në Vushtrri shpallë: KONKURS Për plotësimi…
  • Konkurs

    Datë: 25 janar 2023Këshilli i Bashkësisë Islame në Viti shpallë: KONKURS Për plotësimin e …
  • Konkurs

    Datë: 25 janar 2023Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë shpallë: KONKURS Për plotësimin…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Datë: 1 shkurt 2023Këshilli i Bashkësisë Islame në Vushtrri shpallë: KONKURS Për plotësimi…