Prishtinë, më 20 shtator 2023

Redaksia e revistës “Dituria Islame” mbajti sot mbledhjen e saj të rregullt, të cilën e kryesoi kryeredaktori i saj, Driton ef. Arifi.

Në këtë mbledhje mori pjesë edhe kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i cili falënderoi të gjithë anëtarët e redaksisë për kontributin që janë duke dhënë në ngritjen dhe avancimin e kësaj reviste. Ai me këtë rast ndau edhe një mirënjohje për ish-sekretarin e redaksisë, dr. Rexhep ef. Suma, i cili më herët ka qenë edhe kryeredaktor i kësaj reviste për tri mandate.

Gjatë kësaj mbledhje u diskutuan edhe dy numrat e fundit të revistës, 393 dhe 394, si dhe u diskutua për aktualitetin dhe paraqitjen e tij në revistë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori i Diasporës, Ekrem ef. Simnica ka pritur në takim kryetarin e QKMSh “Haxhi Zeka” në Belgjikë, Musa Mulajn

Prishtinë, 14 maj 2024 Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ek…