Lënda: Q A R K O R E
për tubimin e të mirave materiale për blerjen e objektit vakëf në Preshevë

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, përmes kësaj Qarkoreje (thirrur në mbledhjen e rregullt të Kryesisë së BIK-ut, dt. 23.05.2024, bazuar në kërkesën e Këshillit të Bl-së së Preshevës me nr. protokolli 645/24, dt. 22.05.2024), bën thirrje që ditën e xhuma (datë 31 maj 2024), në të gjitha xhamitë e Kosovës të organizohet aksion për tubimin e mjeteve financiare për blerjen e një objekti me sipërfaqe 350 m2, që do të shfrytëzohet vakëf nga Këshilli i Bashkësisë Islame në Preshevë. Blerja dhe mobilimi i objektit të destinuar për vakëf, arrin vlerën e 420 mijë eurove.

Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Ka ndërruar jetë haxhi Muharrem Gashi

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi!”Njoftojmë besimtarët dhe opinionin e gjerë se …