Besimtarët tanë tanimë janë duke i bërë përgatitjet e fundit për kryerjen e haxhit. Ata, të shtunën, më 15 qershor, do të qëndrojnë në Arafat, për të plotësuar kështu njërin nga kushtet e haxhit. E për kushtet e qëndrimit në Arafat dhe për ibadetet që duhet të kryhen atje, ata janë duke u njohur nga udhëheqësit e haxhit, të cilët, në baza ditore janë duke mbajtur ligjërata me gjithë besimtarët.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…