TELEGRAMURIMI

Prishtinë, 19 prill 2014
 
Nga: Myftiu, Naim Tërnava
 
Për: Ipeshkvit Zotëri, Dodë Gjergji

TELEGRAMURIMI
 
I nderuari Ipeshkëv, zotëri Dodë Gjergji, me rastin e festës së Pashkëve kam nderin dhe kënaqësinë që në emrin tim personal dhe në emër të bashkëpunëtorëve të mi si dhe në emër të besimtarëve të besimit Islam t’u përcjell Juve personalisht, bashkëpunëtorëve tuaj si dhe të gjithë besimtarëve të besimit katolik urimet e mia më të sinqerta duke u dëshiruar gjithë të mirat e begatitë e Zotit.

Uroj që mesazhet dhe porositë që dalin nga festa e pashkëve të jenën si gjithherë  në funksion të fisnikërimit të popullit tonë dhe gjithë popujve në botë.
 
I nderuari ipeshkv Gjergji!
Festat tona, janë  rast i mirë për të përkujtuar dhe shprehur respektin ndaj Krijuesit, si dhe për të dëshmuar kultivimin e  mirëbesimit, tolerancës e respektit tek ne .
 
Me këtë rast shfrytëzoj rastin që të përgëzojë edhe të gjithë përfaqësuesit ndërkombëtarë, që veprojnë në Kosovë.
 
Në këtë ditë feste, duke ju uruar ju dhe gjithë besimtarëve ju dëshiroj suksese, mbarësi, shëndet, fat e dashuri.
 
Me nderime
Myftiu i Kosovës
Naim Tërnava

  • Tender

    Prishtinë, 14 janar 2021 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës Shpall: Tend…
  • Konkurs

    Data: 8 janar 2021 Këshilli i Bashkësisë Islame i Vushtrrisë shpall: KONKURS Për plotësimi…
  • Ka ndërruar jetë prof. Bajrush ef. Ahmeti (1940-2021)

    “Të Zotit jemi dhe tek Ai do te kthehemi” Njoftojmë kolegët, miqtë e opinion e gjerë se në…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Tender

Prishtinë, 14 janar 2021 Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës Shpall: Tend…