Prishtinë, më 15 shtator 2022

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, ka pritur dje në selinë e tyre një grup turistësh nga Franca. Ata janë pritur nga drejtori i “Bereqetit”, z. Behxhet Ajvazi, i cili i njohu mysafirët me historikun dhe veprimtarinë e shoqatës me theks të veçantë për veprimtarinë e tyre humanitare jo vetëm në Kosovë, por edhe jashtë saj.

Mysafirët nga Franca ishin të interesuar për të kaluarën e Kosovës, për sfidat me të cilat përballet ajo, sidomos në kohën e pandemisë.

Ata u ndan jashtëzakonisht të kënaqur me mikpritjen. Pas këtij takimi, ata vazhduan vizitat e tyre edhe në objektet e trashëgimisë kulturore dhe fetare në Kosovë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava mori pjesë në varrimin e policit Afrim Bunjaku

Prishtinë, më 25 shtator 2023 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…