Prishtinë, më 3 korrik 2024

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, sot vizitoi Këshillin e BI-së së Skenderajt, në të cilin takoi administratën dhe anëtarët e Këshillit.

Myftiu Tërnava, falënderoi anëtarët e Këshillit dhe nëpërmes tyre tërë imamët për punën dhe angazhimin e tyre në mbarëvajtjen e jetës fetare në Skenderaj. Ai ofroi përkrahjen e plotë të Kryesisë së BIK-ut për projektet dhe iniciativat që janë në dobi të besimtarëve.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…