Prishtinë, më 1 korrik 2024

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, në vazhdën e takimeve të rregullta me anëtarët dhe administratën e Këshillave, sot zhvilloi një takim në Këshillin e BI-së së Klinës.

Gjatë këtij takimi, Myftiu Tërnava, kërkoi nga administrata dhe nga anëtarët e Këshillit që të shtojnë angazhimin e tyre në shërbim të besimtarëve tanë, ngase këtë e kemi amanet nga i Madhi Zot. Ai ofroi përkrahjen e plotë të Kryesisë së BIK-ut për projektet dhe iniciativat që janë në dobi të besimtarëve.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…