Prishtinë, më 3 qershor 2024

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, sot ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame të Kaçanikut, në të cilin u prit nga kryetari i këtij Këshilli, Fidaim ef. Fazliu dhe nga anëtarët e Këshillit.

Myftiu Tërnava shfrytëzoi rastin që t’i përgëzoi imamët dhe anëtarët e Këshillit për punën dhe kontributin e tyre që janë duke dhënë për mbarëvajtjen e jetës fetare në Kaçanik. Ai premtoi përkrahjen e Kryesisë së BIK-ut për projektet dhe iniciativat që janë në dobi të besimtarëve. Myftiu Tërnava gjithashtu shprehu gatishmërinë e tij dhe të institucionit që ai drejton për ngritje të infrastrukturës së përgjithshme, gjithnjë për të plotësuar kërkesat dhe nevojat që kanë besimtarët myslimanë në Kosovë.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Drejtori Simnica priti në takim imamin Burhan Mustafa

Prishtinë, më 13 qershor 2024Drejtori për Diasporë i Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem e…