Prishtinë, më 1 korrik 2024

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, sot ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame të Istogut, në të cilin takoi administratën dhe anëtarët e këtij Këshilli.

Gjatë këtij takimi u bisedua për sfidat dhe angazhimet që ka Këshilli i BI-së së Istogut, për të cilat Myftiu Tërnava, ofroi përkrahjen e vazhdueshme të Kryesisë. Ai tha se Bashkësia Islame e Kosovës mbete e përkushtuar për ngritje të cilësisë së punës, për çka tha se do të ofrojmë përkrahjen e nevojshme sa herë që kërkohet një gjë e tillë.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…