Myftiu Tërnava vizitoi Këshillin e BI-së së Fushë Kosovës

Më 28 mars, kryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga drejtori për Diasporë Ekrem ef. Simnica dhe zv.kryeimami Fatmir ef. Iljazi, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Fushë Kosovë, ku u prit nga kryetari i Këshillit Pajazit ef. Tërnava me bashkëpunëtorë.

Myftiu Tërnava u njoftua për aktivitetet dhe gjendjen aktuale në KBI-në Fushë Kosovë, për jetën fetare dhe aktivitet e tjera në komunën e Fushë Kosovës. 

Gjatë këtij takimi, Myftiu Tërnava ndër të tjera foli për rolin dhe kontributin e rëndësishëm të BIK-ut në shoqëri dhe falënderoi të gjithë imamët për kontributin e tyre, duke kërkuar angazhim maksimal në shërbim të qytetarëve.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në Konferencën e 14 Ndërkombëtare për dialogun ndërfetar në Doha të Katarit

Prishtinë, më 24 maj 2022 Nën patronazhin e shkëlqesisë së tij, sheikh Khalid bin Khalifa …