Prishtinë, 15 gusht 2020

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, vizitoi gjatë ditës së sotme fabrikën e mobileve në Obiliq, ku u prit nga drejtori i kësaj fabrike, Bashkim Krasniqi.
Gjatë kësaj vizite Myftiu Tërnava u informuar në detaje për punën që bënë kjo fabrikë, cilësinë e produkteve, teknologjinë e fabrikës si dhe për eksportin që kjo kompani kosovare bënë në vende të ndryshme të botës.
Myftiu Naim ef. Tërnava u shpreh tejet i kënaqur me punën që bënë kjo kompani, shërbimet që i ofron si dhe me numrin e punëtorëve të angazhuar. Ai potencoi se kjo fabrikë ashtu sikurse shumë fabrika të tjera në Kosovë janë shembuj të mirë që duhen të ndjekur.

Në anën tjetër edhe drejtori i kësaj kompanie, Bashkim Krasniqi, falënderoi Myftiun Tërnava për vizitën, ku personalisht ai e njoftoi me aktivitet dhe punën që kryen kjo fabrikë.

Fabrika e mobilieve në Obiliq është fabrikë me pronar kosovar, e cila merret me prodhimin e mobilieve të ndryshme për ambiente shtëpiake dhe të ndryshme. Kjo kompani ka të angazhuar rreth 220 puntorë dhe falë cilësisë ka arritur të eksportojë produktet e saja edhe në shumë vende në botë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin jorezident të Katarit, z. Jabor Ali Hussein al Hawashela al Dosari

Prishtinë, më 23 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…