Prishtinë, më 6 mars 2024

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, ka pritur sot në takim dekanin e Fakultetit të Studimeve Islame të Universitetit “Sabahattin Zaim” të Stambollit, prof. dr. Hasan Kamil Yilmaz, i cili shoqërohej nga koordinatori i Fondacionit “Hudayi Vakfi”, z. Rafet Bilaq dhe koordinatorin e Shoqatës “Istanbul” në Kosovë, z. Suayip Bashan.

Myftiu Tërnava fillimisht iu uroi mirëseardhje mysafirëve, e më pas i njohu me angazhimet e institucionit të Bashkësisë Islame të Kosovës, me theks të veçantë me punët dhe aktivitetet e institucioneve fetaro-arsimore të Bashkësisë Islame të Kosovës, Medresesë “Alauddin” dhe Fakultetit të Studimeve Islame.

Dekani Yilmaz, falënderoi Myftiun Tërnava për pritjen, duke shprehur kështu edhe urimet e tij për mandatin e ri të Myftiut Tërnava.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…