Prishtinë, më 27 dhjetor 2023

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, mirëpriti në punishten e Xhamisë Qendrore në Prishtinë, z. Bilal Erdogan, i cili po qëndron për vizitë në vendin tonë.

Myftiu Tërnava, pasi i shprehu mirëseardhje, e njohu më pas z. Erdoganin me ecurinë dhe zhvillimin e punimeve në ndërtimin e Xhamisë Qendrore.

Ai falënderoi atë për vizitën dhe për mbështetjen e shtetit turk, gjegjësisht fondacionit të DIJANET-it në ndërtimin e Xhamisë Qendrore në Prishtinë.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Myftiu Tërnava takoi kryetarët e këshillave të BI-së

Prishtinë, më 29 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…