Prishtinë, më 31 janar 2024

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, ka vizituar objektin e selisë së Këshillit të BI-së së Gjilanit.

Myftiu Tërnava u njoh për së afërmi me ecurinë e punimeve në ndërtimin e këtij objekti, duke shprehur kështu kënaqësinë e tij me zhvillimin e deritanishëm të punimeve.

Ai tha se Bashkësia Islame e Kosovës ka qenë dhe mbetet e përkushtuar për krijimin e kushteve sa më të mira infrastruktuore për mbarëvajtjen dhe ecurinë sa më të mirë të punëve për të mirën e besimtarëve tanë në vend.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…