Myftiu Tërnava inspektoi punimet që po kryhen në Rahovec, Mleqan, Llazicë e Korroticë

Prishtinë, 28 dhjetor

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava me bashkëpunëtorë, sot inspektoi punimet që po zhvillohen në Rahovec, Mleqan, Llazice dhe e Korroticë. Me këtë rast, Myftiu Tërnava pa nga afër punët që po kryhet dhe nga përgjegjësit u informua mbi ecurinë dhe mbarëvajtjen e punimeve.

Ai në nga kjo vizitë u nda i kënaqur dhe shprehu bindjen se këto objekte shumë shpejt do të finalizohen dhe se komuniteti i këtyre vendeve do të ndihen më mirë pasi që po ngrihet infrastruktura e objekteve fetare për të përmirësuar jetën dhe për të lehtësuar kryerjen e obligimeve fetare.
Ai me këtë rast tha se BIRK-u do të vazhdojë edhe më tej me ofrimin e kushteve dhe me realizimin e projekteve, të cilat arrijnë nga këshillat e BI-së në mënyrë që xhemati ynë të ndihet mirë në kryerjen e obligimeve fetare.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Sekretari i Kryesisë së BIK, Ahmet ef. Sadriu priti një delegacion nga EBA

Prishtinë, 25 nëntor 2022 Sekretari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Ahmet ef. …