Prishtinë, 10 tetor 2018

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava dhe delegacioni nga Drejtoria e Përgjithshme e Vakëfeve të Turqisë, i kryesuar nga Adnan Ertem u pritën nga kryetari i Gjakovës, z. Ardian Gjini.

Kryetari Gjini falënderoi Myftiun Tërnava dhe delegacionin nga Turqia për vizitën dhe shprehu se ka një bashkëpunim shumë të mirë me BIRK-un. Ai më tutje shprehu mirënjohjen e thellë për Turqinë dhe popullin e saj për ndihmën dhënë Kosovës, ndërsa vlerësoi lart kujdesin dhe investimin e Drejtorisë së Vakëfeve të Turqisë në restaurimin e objekteve të trashëgimisë kulturore në Gjakovë.

Myftiu Tërnava falënderoi kryetarin Gjini për pritjen dhe theksoi gatishmërinë e BIRK-ut, që së bashku me Drejtorinë e Përgjithshme të Vakëfeve të Turqisë të bëjnë restaurimin e objekteve të trashëgimisë kulturore.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava po merr pjesë në sesionin e 23-të të Bordit të Lartë të Akademisë së Jurisprudencës Islame

Prishtinë, më 20 prill 2024 Në Riad të Arabisë Saudite, ka filluar punimet sesioni i 23-të…