Myftiu Tërnava vizitoi kryetarin e komunës së Vushtrrisë, z. Tahirin

Prishtinë,25 janar 2018
Myftiu i Republikës së Kosovës, Naim ef. Tërnava, me bashkëpunëtorë, i shoqëruar nga kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Vushtrrisë, Shemsi ef. Rrahimi, sot vizituan Xhafer Tahirin, kryetar i komunës së Vushtrrisë. I uruan zgjedhjen në postin e kryetarit të komunës. Kryetari Tahiri i dëshiroi mirëseardhje Myftiut Tërnava dhe e falënderoi për vizitën, duke vlerësuar se marrëdhëniet mes dy institucioneve janë shumë të mira dhe u zotua se gjatë mandatit të tij do të angazhohet që të jetë në funksion dhe shërbim të qytetarëve të Vushtrrisë.
Myftiu Tërnava, nga ana e tij, uroi kryetarin Tahiri për postin e ri duke i dëshiruar sukses dhe njëherit shprehu konsideratën për bashkëpunimin shumë të mirë mes BIRK-ut dhe Komunës së Vushtrrisë për realizimin e projekteve të përbashkëta në interes të qytetarëve.

Po në këtë takim, kryetari i KBI-së nëVushtrri z. Rrahimi dhe kryetari Tahiri, në prani të Myftiut Tërnava, nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi për mbulimin e shpenzimeve të varrimit për qytetarët e Vushtrrisë. Me këtë marrëveshje komuna merr përsipër të përballojë të gjitha shpenzimet e varrimit për qytetarët në territorin e komunës së Vushtrrisë.
Në këtë vizitë, Myftiu Tërnava vizitoi edhe selinë e KBI-së në Vushtrri, ku u prit nga kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Vushtrrisë, Shemsi ef. Rrahimi dhe stafi i tij. Me këtë rast, u njohën me rrjedhat dhe projektet që janë në realizim gjatë këtij viti në këtë këshill. Myftiu Tërnava premtoi se BIRK-u edhe në të ardhmen do të përkrahë dhe do të ndihmojë projektet në të mirë të xhematit tonë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë se sot, më 23 mars 2023, ndërroi jetë në mo…