Përveç kryerjes së ritualeve të haxhit, besimtaret tona, të udhëhequra nga mualimet e Departamentit të Gruas së Bashkësisë Islame të Kosovës, po shfrytëzojnë kohën e qëndrimit në hotel, duke dëgjuar ligjërata e duke lexuar Kuran.

Ato po synojnë që gjatë kësaj periudhe të përfundojnë edhe leximin e plotë të Kuranit, duke bërë kështu hatme atë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…