Prishtinë, 11 tetor 2018

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava dhe delegacioni nga Drejtoria e Përgjithshme e Vakëfeve të Turqisë në krye me drejtorin e përgjithshëm Adnan Ertem, u pritën nga kryetari i Mamushës Abdulhadi Krasniq-i,

Në këtë takim, kryetari i Mamushës Abdulhadi Krasniq-i, theksoi se ka një bashkëpunim shumë të mirë me BIRK-un dhe falënderoi Myftiun Tërnava për bashkëpunimin dhe ndërmjetësimin për realizimin e projekteve me Drejtorinë e Vakëfeve nga Turqia.

Nga ana e tij, Myftiu Tërnava po ashtu falënderoi kryetarin Abdulhadi Krasniq-i për mikpritjen dhe theksoi se BIRK-u vazhdimisht do të angazhohet që të jetë në shërbim të qytetarëve, për përmirësimin e jetës fetare dhe për restaurimin e monumenteve të trashëgimisë kulturore.

Më pas, u zhvilluan inspektime në punët që janë duke u kryer në xhami si dhe në aneksin e kësaj xhamie që ndodhet afër godinës së Komunës.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim ambasadorin jorezident të Katarit, z. Jabor Ali Hussein al Hawashela al Dosari

Prishtinë, më 23 shkurt 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…