Prishtinë, më 14 shkurt 2024

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt të saj, të cilën e hapi dhe e kryesoi Myftiu Naim ef. Tërnava.

Në këtë mbledhje, Kryesia në rend dite pati certifikimin e anëtarëve të Këshillave të BI-së, si dhe emërimin e kryetarëve të këtyre Këshillave. Pas certifikimit të anëtarëve, Kryesia vendosi që të emërojë këta kryetarë:

KBI – Prishtinë, Hetem Sopjani;

KBI – Podujevë, Mensur Hoti;

KBI – Fushë Kosovë, Valon Ibrahimi;

KBI – Obiliq, Rexhep Qerkezi;

KBI – Lipjan, Zaim Baftiu;

KBI – Drenas, Valon Bequku;

KBI – Mitrovicë, Ekrem Avdiu;

KBI – Vushtrri, Ejup Haziri;

KBI – Skenderaj, Ibrahim Hoti;

KBI – Pejë, Musli Arifaj;

KBI – Deçan, Naser Tolaj;

KBI – Klinë, Kadri Berisha;

KBI – Istog, Abedin Haxhiaj;

KBI – Gjakovë, Valon Myrta;

KBI – Rahovec, Shani Sylka;

KBI – Malishevë, Sead Paçarizi;

KBI – Prizren, Valon Ibrahimi;

KBI – Dragash, Driton Çengaj;

KBI – Rajoni i Gorës, Munafis Hoxha;

KBI – Suharekë, Haki Hoxha;

KBI – Ferizaj, Nexhmedin Bajrami;

KBI – Shtime, Skender Baftiu;

KBI – Kaçanik, Fidaim Fazliu;

KBI – Hani i Elezit, Musa Vila;

KBI – Gjilan, Naim Aliu;

KBI – Viti, Husamedin Hoxha;

KBI – Kamenicë, Ferid Dermaku;

KBI – Preshevë, Nexhmedin Ademi;

KBI – Bujanoc, Sylejman Fejzullahu.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…