13 nëntor 2019

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës  për nder të muajit të lindjes së Pejgamberit, Muhamedit a.s., sot mban manifestim kushtuar kësaj date historike.

Fjalën përshëndetëse  dhe ligjëratë  të shkurtër mbi personalitetin e ndritur të Muhamedit a.s. do të mbajë  kryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, kurse z. Sabri Akpolat, anëtar i Këshillit të Lartë për Çështje Fetare në Dijanet nga Turqia, do të mbajë ligjëratë mbi personalitetin dhe jetën e Muhamedit a.s.

Më pas  Selim  ef. Buzolli  do të  këndojë pjesë nga “Mevludi” .

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Kryesia e Bashkësisë Islame mbajti mbledhjen e rregullt të saj

Prishtinë, më 23 maj 2024 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen …