Prishtinë, më 27 shkurt 2024

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës ka mbajtur mbledhjen e rregullt të saj, të cilën e hapi dhe  e kryesoi kryetari i saj, Myftiu Naim ef. Tërnava.

Kjo mbledhje u mbajt në prag të fillimit të muajit Ramazan, dhe si pikë kryesore të rendit të ditës së saj kishte parapërgatitjet për muajin e bekuar Ramazan.

Gjatë kësaj mbledhje po ashtu u shqyrtuan lëndë dhe u morën vendime në bazë të kompetencave të kësaj Kryesie.

Shfaq më shumë në Aktuale

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…