Prishtinë, 18 mars 2021

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, mbajti sot mbledhjen e radhës, të cilën e kryesoi kryetari, Myftiu Naim ef. Tërnava.

Kryesia në këtë mbledhje, në rend të ditës pati shqyrtimin dhe miratimin e raportit të Kryesisë, shqyrtimin dhe miratimin e pasqyrës financiare për vitin 2020, shqyrtimin dhe miratimin e llogarive përfundimtare të këshillave të BI-së për vitin 2020, si dhe përgatitjet për mbajtjen e mbledhjes së rregullt të Kuvendit të Bashkësisë Islame të Kosovës.

Anëtarët e Kryesisë dhanë propozimet e tyre përkitazi me pikat e parapara të rendit të ditës, si dhe në fund miratuan raportin dhe pasqyrën financiare të Kryesisë.

Më pas diskutimi vazhdoi me shqyrtimin dhe marrjen e vendimeve nga kompetencat e Kryesisë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori i Diasporës, Ekrem ef. Simnica ka pritur në takim kryetarin e QKMSh “Haxhi Zeka” në Belgjikë, Musa Mulajn

Prishtinë, 14 maj 2024 Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ek…