Kryeimami Sahiti takoi imamët e komunitetit boshnjak

Prishtinë, më 30 mars 2022

Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, ka takuar të mërkurën imamët e komunitetit boshnjak të rajonit të Gorës dhe të Prizrenit.

Në këtë takim, i cili u mbajt në ambientet e paraleles së Medresesë “Alauddin” në Prizren, u diskutua për përgatitjet për muajin e bekuar Ramazan.

Kryeimami Sahiti fillimisht uroi imamët për ardhjen e muajit Ramazan, duke porositur ata që të jenë sa më pranë xhematit, gjatë këtij muaji të bekuar.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Imami i Qabesë fali namazin e xhumasë në xhaminë “Sulltan Mehmet Fatih” në Prishtinë

Prishtinë, më 30 shtator 2022 Imami i Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni, ka falur sot namaz…