Telegramurimi

Prishtinë, 10 mars 2014

 

 

Myftiu i Kosovës, mr. Naim Tërnava ka uruar sot kryetarin e porsazgjedhur të Komunitetit Mysliman Shqiptar, z. Skënder Bruçaj.

 

Në telegramin e Myftiut Tërnava për kryetarin Bruçaj thuhet:

 

Nga : Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës

 

Për : Komunitetin  Mysliman  të  Shqipërisë

 

 

 Lënda: TELEGRAMURIMI

 

 

 

I nderuari z. Skënder Bruçaj

 

Kryetar i Komunitetit Mysliman  të Shqipërisë
 

 

Më lejoni që në emër të Bashkësisë Islame të Kosovës, institucioneve të saja, të besimtarëve mysliman dhe në emrin tim personal t’iu uroj e përgëzoj me rastin e  zgjedhjes suaj në krye të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, duke lutur Allahun Fuqiplotë t’iu jap shëndet, suksese e mbarësi në udhëheqjen  dhe drejtimin Komunitet Mysliman Shqiptar.

 

Z. Bruçaj, ka dashtë Zoti që  ju të jeni në krye të besimtarëve mysliman , një detyrë kjo sa me privilegje aq me përgjegjësi, një detyrë që me sukses , urtësi e devotshmëri e ushtruan paraardhësit tuaj, hfz. Sabri Koçi e haxhi Selim Muçaj Zotëri Kryetar, në emrin e Kryesisë së BIK, sot e gjej të udhës që të shpreh mbështetjen time në misionin tuaj, si dhe shpreh gatishmërinë për të bashkëpunuar në të mirë të vendeve tona, institucioneve tona dhe besimtarëve tanë.

 

Edhe njëherë, urime, shëndet e mbarësi! Zoti na ndihmoftë!

 

Me respekt,
KRYETARI

Myftiu Naim Tërnava

  • Mesazh urimi me rastin e festës së Pashkëve

    Ipeshkvit të Kosovës, Z. Dodë Gjergjit I nderuari ipeshkëv Dodë Gjergji, me rastin e festë…
  • Tender

    Prishtinë, 25 mars 2021 KRYESIA E BASHKËSISË ISLAME TË KOSOVËS Shpall: Tender për botimin …
  • Konkurs

    Data: 11 mars 2021 Këshilli i Bashkësisë Islame i Kaçanikut shpall: KONKURS Për plotësimin…
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Mesazh urimi me rastin e festës së Pashkëve

Ipeshkvit të Kosovës, Z. Dodë Gjergjit I nderuari ipeshkëv Dodë Gjergji, me rastin e festë…