Këshilli Drejtues i IHSI-së mbajti mbledhjen e radhës

Prishtinë, më 26 dhjetor 2022

Këshilli Drejtues i Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame mbajti sot mbledhjen e radhës, të cilën e hapi dhe e kryesoi drejtori i këtij Instituti, Sabri ef. Bajgora. Në këtë mbledhje mori pjesë edhe kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i cili uroi dhe përgëzoi drejtorin Bajgora dhe anëtarët e Këshillit Drejtues për punën dhe angazhimin e tyre përgjatë këtij viti. Ai edhe njëherë premtoi përkrahjen e vazhdueshme të institucionit të Bashkësisë Islame të Kosovës për projektet e ardhshme të këtij Instituti.

Në këtë mbledhje, Këshilli Drejtues i Institutit diskutoi për punën dhe veprimtarinë e këtij Instituti përgjatë vitit 2022, si dhe për projektet të cilat e presin Institutin gjatë vitit 2023, me theks të veçantë organizimin e Konferencës Ndërkombëtare.

Në fund të kësaj mbledhje, anëtarëve të Këshillit Drejtues iu dhurua nga një llaptop, donacion nga shoqata “Ihjau et-Turath”.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Mbahet tryezë shkencore me rastin e 120-vjetorit të lindjes së hfz Fahri ef. Iljazit

Prishtinë, 8 qershor 2023 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës- Institutit për Hulumtime…