Prishtinë, më 17 gusht 2023

Këshilli Drejtues i Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, të cilën e kryesoi drejtori i këtij instituti, prof. Sabri ef. Bajgora.

Në këtë mbledhje u diskutua rreth organizimit të Konferencës ndërkombëtare me titull “Historiku, roli, rëndësia, arkitektura dhe trajtimi i xhamive në trojet shqiptare”, e cila parashihet të mbahet më 30 dhe 31 tetor të këtij viti.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfaqësuesit e Fondacionit “Shejh Zayed” sollën dhurata për fëmijët e shtrirë në Spitalin e Pediatrisë në QKUK

Prishtinë, më 4 mars 2024 Përfaqësuesit e Fondacionit “Shejh Zayed” të Emirateve të Bashku…