Myftiu Tërnava takoi imamët e Hanit të Elezit

Prishtinë, 29 janar 2019

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i shoqëruar nga një pjesë e kabinetit të tij, sot vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Hanit të Elezit, në të cilin u prit nga kryetari i këtij Këshilli Musa ef. Vila. Kryetari Vila e njohu Myftiun Tërnava me organizimin dhe aktivitetet e KBI-së, së Hanit të Elezit .

Myftiu Tërnava gjatë kësaj vizite zhvilloi një takim me imamët e Këshillit të BI-së, të Hanit të Elezit të cilëve i falenderoi për punën dhe aktivitetin që janë duke bërë dhe poashtu kërkoi bashkëpunim dhe unitet të ndërsjellë, duke i ofruar kështu xhematit Islamin ashtu siç është. Ne si popull jemi të veçuar që Allahu na ka bërë pjesë e kësaj feje.

Të mbjellim dashuri dhe respekt ndaj Islamit kudo që jemi dhe ta bëjmë Islamin të dashur tek të rinjtë dhe masa.

Ai gjithashtu porositi imamët e Hanit të Elezit që edhe më të japin kontribut në të mirë të Islamit dhe të vendit.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava takoi kryetarët e këshillave vendor të BIK-ut

Prishtinë, 26 janar 2022  Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Të…