Myftiu Tërnava priti ambasadorin e Hungarisë z. H.E. László Márkusz

Prishtinë, 15 korrik 2015
Myftiu i Kosovës, Naim ef. Tërnava priti  sot në takim njohës ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, z. H.E. László Márkusz 
Ambasadori hungarez pasi e  falënderoi Myftiun për  pritjen tha se vizita  është në vazhdën e takimeve të tija njohëse me liderët e komuniteteve  fetare në Kosovë.
Myftiu i Kosovës, Naim ef Tërnava pasi i uroj suksese në mision e tij në Prishtinë e njohu ambasadorin me historikun, organizmin dhe objektivat e BIK.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi me sukses kursi veror i mësim-besimit në Prishtinë

Prishtinë, 29 korrik 2021 Në objektin e medresesë së mesme “Alauddin” në Prishtinë, te enj…