Haxhitë tanë nisen për në Medine

Prishtinë, më 13 korrik 2022

Haxhitë tanë mbrëmë kanë kryer edhe tavafin lamtumirës, për të vazhduar sot rrugën për në qytetin e bekuar të Medines.

Ata do të arrijnë sot pasdite në Medine dhe do të vendosen në hotelin Waqf Al Safi Bosphorus.

Gjatë qëndrimit në Medine, haxhitë tanë do të kenë mundësi ta vizitojnë Xhaminë e Pejgamberit a.s., varrin e tij, si dhe vendet historike të këtij qyteti.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Certifikohen 130 nxënës të Akademisë se Kuranit “Hifdh Kids”

Prishtinë, më 12 gusht 2022 Me rastin e këtij manifestimi, kryeimami i Bashkësisë Islame t…