Pas përfundimit të haxhit, haxhilerët tanë janë zhvendosur në qytetin e ndritshëm të Medinës. Ata përgjatë ditëve që do të qëndrojnë aty, do të kenë mundësi ta vizitojnë e të bëjnë ibadet në Xhaminë e Pejgamberit a.s., si dhe do të vizitojnë vendet historike dhe xhamitë e rëndësishme të Medinës.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…