Ligjërata rreth haxhit

Departamenti i Gruas i Kryesisë së Bashkësisë Islame së bashku me degët e veta organizuan ligjërata enkas për femrat që këtë vit do ta kryejnë haxhin.

Ky organizim ishte tejet i rëndësishëm dhe dobiprurës për ato, që të arrijnë t’i njohin disa nga rregullat e  haxhit dhe vlerën e tij, me shpresë se haxhi i tyre të jetë në rregull dhe i pranuar.
Ligjëratat filluan të mbahen nga 1 shtatori 2015, dhe vazhduan përreth dy javë, nëpër komuna të ndryshme, si: Prishtinë, Vushtrri, Mitrovicë, Lipjan, Gjilan, Malishevë, Kaçanik, Viti etj.
Ligjërues të këtyre ligjëratave ishin zyrtaret dhe aktivistet e Departamentit të Gruas.{gallery}haxhiket15{/gallery}

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtoria e Vakëfeve nga Turqia dhuroi 4000 pako ushqimore për aksionin “Sofra e Ramazanit 2021”

Prishtinë, 14 prill 2021 Drejtoria e Vakëfeve e Republikës së Turqisë edhe sivjet ka dërgu…