Të gjithë haxhinjtë kosovarë kanë arritur në Medinë

Prishtinë, 10 tetor 2012

Sot, në mesditë nga Aeroporti Ndërkombëtarë i Prishtinës është nisur edhe nja avion me besimtarë në drejtim të Medinës për të kryer Haxhin. Për ti përcjell e përshëndetur besimtarët që shkonin për në Haxh në Aeroport doli edhe Myftiu Naim Tërnava, i cili u uroj aty rrugën të mbar dhe kryerjen e lehtë të Haxhit.

 

Me këtë rast, njoftojmë opinionin se tashmë të gjithë haxhinjtë kosovarë dhe ata nga Lugina e Preshevës që kanë udhëtuar dje e sot, kanë arritur në Medinë ku janë akomoduar.

Në Medinë besimtarët tanë do të qëndrojnë disa ditë, prej nga ku do të nisën për në Mekë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Imami i Qabesë fali namazin e xhumasë në xhaminë “Sulltan Mehmet Fatih” në Prishtinë

Prishtinë, më 30 shtator 2022 Imami i Qabesë, Abdullah Avad el-Xhuheni, ka falur sot namaz…