Grupi i tretë i besimtarëve tanë nga Prishtina, Lipjani, Fushë Kosova dhe Obiliqi, të cilët sot në mëngjes udhëtuan drejt Aeroportit të Xhide, ka arritur shëndosh e mirë në Xhide.

Ata menjëherë janë nisur drejt Mekës për t’i kryer më pas edhe ritualet e umres dhe për t’u liruar nga ihrami.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori Simnica priti në takim imamin Burhan Mustafa

Prishtinë, më 13 qershor 2024Drejtori për Diasporë i Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem e…