215 besimtarët e parë nga Kosova, të cilët sot në mëngjes janë nisur drejt vendeve të shenjta për ta kryer haxhin, kanë arritur sot shëndosh e mirë në Aeroportin e Xhides.

Në pritje të tyre kishin dalë udhëheqësit e Drejtorisë së Haxhit nga Bashkësia Islame e Kosovës, të cilët menjëherë i kanë nisur besimtarët drejt Mekës.

Sapo të akomodohen në hotel, ata në grupe-grupe, do ta vizitojnë Qabenë e bekuar për ta kryer umren dhe për t’u liruar nga ihrami.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Drejtori Simnica priti në takim imamin Burhan Mustafa

Prishtinë, më 13 qershor 2024Drejtori për Diasporë i Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem e…