Grupi i fundit i haxhilerëve nga Ferizaj, Kaçaniku, Hani i Elezit, Vushtrria, Kamenica dhe Rajoni i Gorës, arritën në Kosovë.

Ashtu siç është bërë tashmë traditë, në pritje të tyre, kishin dalë familjarë të shumtë, të cilët u uruan mirëseardhje në atdhe dhe haxh e ibadete të pranuara.

Me këtë grup përfundoi edhe kthimi i haxhilerëve nga vendet e shenjta. Sipas udhëheqësve të Haxhit të Bashkësisë Islame të Kosovës, organizimi i haxhit për këtë vit ka shkuar mirë, sipas planit të paraparë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Përfundoi aksioni i shpërndarjes së mishit të kurbanit

Prishtinë, më 10 korrik 2024 Rreth 20 mijë kurbane janë therur dhe janë shpërndarë nga Bas…