Prishtinë, 9 tetor 2012

 

 

Fakultet i Studimeve Islame i Prishtinës, sot më një ceremoni rasti ka nisur vitin e ri akademik 2012/2013.
Me këtë rast, për studentët e rijnë  u organizua ceremoni mirëseardhje ku u bë edhe dorëzomi i indeksava për studentët e vitit të parë. Në këtë solemnitet qenë të pranishëm studentë, pedagogë dhe të ftuar të tjerë.

 

 

Suksese dhe vit të mbarë studentëve dhe stafit akademik ju uroj Myftiu Mr. Naim Tërnava dhe dekani i FSI, prof. dr. sc. Qazim Qazimi, i cili bëri edhe shpërndarjen e indekseve për studentë fillestarë.
Fakulteti i Studimeve Islame këtë vit akademik e fillon i akredituar dhe në kuadër të Universitet të Prishtinës.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Ambasadori i Arabisë Saudite uroi Myftiun Tërnava

Prishtinë, më 7 dhjetor 2023 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërn…