Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës

Shpallë

Tender për furnizimin dhe montimin e frigo-dhomës 3.3×2.5×2.3m. Temp. e brendshme -20°C

 

Nr. Përshkrimi / emërtimi Njësia Sasia Çmim/njësi Shuma
1 Furnizimi dhe ndërtimi i mureve , dyshemesë dhe tavanit me panele në të dy anët e mbështjellë me llamarinë të plastifikuar dhe ngjyrë të bardhë d=100mm m2 43.90
2 Dera panel me dimensione 90x190cm me mbyllje me çelës copë 1
3 Ndriçimi në frigo-dhomë copë 1
4 Ventilim dekompozues në frigo-dhomë brenda copë 1
5 Frigo-dhoma të punohet nga materiali kualitativ termoizolues me panele të bardha tërësisht hermetikisht të mbyllura me lidhje silikoni dhe me kënde te mbuluara me kënde plastike me norma /  standarde të HACCP. copë 1
6 Furnizimi dhe montimi i pajisjeve të ftohjes
7 Pajisja e ftohjes RS45BT që përbëhet prej
8 SISTEM RS2511BT ME KOMPRESORIN HERMETIK LUNITE-HERMETIQUE TFH2511 AVULLUSI GURCAN GC802 ME KONTROLUES DIGITAL -25/+40C komplet 1
9 Ventili ekspandues: Danfoss TE 52 me dizne adekuate copë 1
10 Me set digjital  LAE it para derës së frigo-dhomës me komplet përcjelljen e procesit të ftohjes dhe shkrirjes copë 1
11 Ndërtimi i bazës nga shtresa e betonit ne sipërfaqen nën frigo-dhomë h=20cm komplet 1
12 Izolimi i motorit copë 1

 

 Afati i ofertimit: 10 ditë nga dita e shpalljes në faqën zyrtare të Kryesisë,

Atati i sjelljes së materialit dhe montimit : 15 ditë.

Garancioni: 24 muaj

Pagesa:  10 ditë pas funksionalizimit të frigo-dhomës

  • Konkurs

    Datë: 23 maj 2024 Këshilli i Bashkësisë Islame në Skenderaj, shpallë:K O N K U R SPër plot…
  • Konkurs

    Datë: 22 maj 2024 Këshilli i Bashkësisë Islame në Dragash shpallë: KONKURS Për plotësimin …
  • Konkurs

    Datë: 17 maj 2024 Këshilli i Bashkësisë Islame në Shtime shpallë:Konkurs për këtë vend të …
Shfaq më shumë në Njoftime

Shfleto

Konkurs

Datë: 23 maj 2024 Këshilli i Bashkësisë Islame në Skenderaj, shpallë:K O N K U R SPër plot…