Bashkësia Islame e Kosovës-
Cikël të veçantë të emisioneve fetare gjatë muajit të Ramazanit
(çdo natë në RTK nga ora 02:00-03:00)

 

 

 

Bashkësia Islame e Kosovës- sektori për shtyp dhe veprimtari botuese me rastin e muajit të madhërishëm të Ramazanit, këtë vit enkas për Ramazan ka përgatitur një cikël të ri të emisioneve fetare.
Emisionet janë realizuar në formë debati me teolog dhe ekspert të fushave të ndryshme.

{youtube}Tcba9TW54WI{/youtube}Emisionet transmetohen çdo natë në RTK , në kohën e syfyrit nga ora 02:00-03:00, ku mund të përcillini tema që kanë të bëjnë me Ramazanin, Namazin, Bamirësinë, Kuranin, Telorencën fetare , Fenë dhe Shkencën, Arsimimin, metodat e komunikimit, etj.
Përveç, RTK-së, emisionet menjëherë pas iftarit mund ti ndiqni edhe në Tv lokale që transmetohen në rrjetin tokësor dhe kabllor, si: TV Besa, Tv. Mitrovica, Tv Dukagjini, Syri Vizion, Tv Vali, Tv Festina, Tv Iliria, Star Tv.
Ju dëshirojmë agjërim të lehtë, ibadet dhe vepra të mira të pranuara!

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…