Drejtori Shkodra priti në takim prodekanin e Fakultetit Filozofik, z. Selim Bezeraj

Prishtinë, 1 prill 2021

Drejtori i Drejtorisë për Kulturë dhe Shtyp, Ramadan Shkodra, priti sot në takim, prodekanin e Fakultetit Filozofik, z. Selim Bezeraj.

Në këtë takim u diskutua për bashkëpunimin ndërmjet Bashkësisë Islame të Kosovës dhe Fakultetit Filozofik, në fushën e shkëmbimit të literaturës.

Me këtë rast, Drejtoria për Kulturë dhe Shtyp në BIK, i dhuroi Fakultetit Filozofik të Prishtinës, 41 ekzemplarë nga botimet e BIK-ut. Titujt janë të fushave të ndryshme, ndër to nga kultura, historia, gjuhësia, letërsia etj.

Prodekani Bezeraj falënderoi drejtorin Shkodra, por edhe institucionin e Bashkësisë Islame të Kosovës për këtë dhuratë, duke e cilësuar atë si një ndihmesë të madhe për studentët tanë. Që të dyja palët ranë dakord që edhe më tutje të vazhdojë bashkëpunimi i mirë ndërmjet tyre.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava takoi zëvendësministrin e Ministrisë së Vakëfeve dhe Çështjeve Fetare të Omanit

Prishtinë, më 25 maj 2022 Gjatë qëndrimit në Doha të Katarit, kryetari i Bashkësisë Islame…