Ligjëratat e organizuar nga Departamenti i Gruas i Kryesisë së Bashkësisë Islame në bashkpunim me KBI-në e Prishtinës nëpër xhamit e kryeqytetit.

Xhamia “ Hasan Beg “
01.07.2014  ligjëroi Ganimete Abdyli tema:” Vlera e ramazanit”
05.07.2014  ligjëroi Ganimete Abdyli tema:” Rëndësia e namazit”
08.07.2014  ligjëroi Fehime Gashi tema:”Pendimi”            12.07.2014 ligjëroi Ganimete Abdyli tema: “Shfrytëzimi i ditëve të fundit të ramazanit”
15.07.2017  ligjëroi Fehime Gashi  tema: “Ramazani muaj i edukimit”
22.07.2014  ligjëroi Sala Mehmeti tema: “Dhjetë ditët e faljes dhe porosia e fundit e ramazanit”

Xhami “ Jusuf Qelebi”
03.07.2014 ligjëroi Aishe Gashi temën: “Meditimi në islam”
10.07.2014 ligjëroi Fitore Dervishi temën: “Ramazani dhe të parët tanë”
17.07.2014 ligjëroi Sala Mehmeti temën: “Agjërimi pasuri shpirtërore”
22.07.2014 ligjëroi Aishe Gashi temën:”Adhurimi”
24.07.2014 ligjëroi Kadrije Dragusha temën: “Cka pas Ramazanit”

Xhamia “ Ebu Beker es – Siddik”
04.07.2014 ligjëroi Bardha Kçiku temën: “Dobit shpirtërore të agjërimit”
07.07.2014 ligjëroi Fitore Dervishi temën: “Drejtë një agjërimi më të pranuar”
11.07.2014 ligjëroi Kadrije Dragusha temën: “Durimi”
18.07.2014 ligjëroi Aishe Gashi temën: “Vlera e dhjetë netëve të fundit”
22.07.2014 ligjëroi Rejhane Fazliu temën: “Të kuptuarit e drejt në islam”
25.07.2014 ligjëroi Rejhane Fazliu temën: “Cka pas Ramazanit”

Xhamia e “Emshirit”
03.07.2014 ligjëroi Kadrije Dragusha temën:”Duaja dhe Ramazani”
08.07.2014 ligjëroi Bardha Kçiku temën: “Të mirat që sjell Ramazani”
10.07.2014 ligjëroi Fehime Gashi temën: “Miresitë e Agjërimit në aspektin shpirtëror”
17.07.2014 ligjëroi Fitore Dervishi temën: “Duaja dhe ndikimi i saj”
22.07.2017 ligjëroi Bardha Kçiku temën: “Nata e Kadrit”
24.07.2014  ligjëroi Ganimete Abdyli temën:”Cka pas Ramazanit”

Xhamia “Sylejman Mustafa”
03.07.2014 ligjëroi Hyrije Mehmeti temën: “ Vlera e Ramazanit”
07.07.2014  ligjëroi Sala Mehmeti temën: “ Mëshira dhe falja e Allahut”
10.07.2014 ligjëroi Bardha Kçiku temën: “Këshilla në islam”
17.07.2014 ligjëroi Aishe Gashi temën: “Morali islam”
23.07.2017 ligjëroi Kadrije Dragusha temën: “Nata e Kadrit”
24.07.2014  ligjëroi Vaxhide Podvorica temën: “ Ramazani muaji i ndryshimit”

Xhamia “Kadërije”
04.07.2014 ligjëroi Hidajete Arifi temën:”Përgojimi”
09.07.2014 ligjëroi Hyrije Mehmeti temën: “ Pendimi”
11.07.2014 ligjëroi Rejhane Fazliu temën: “Mirësit e Ramazanit”
18.07.2014 ligjëroi Fitore Dervishi temë: “Vlera e dhjetë ditëve të fundit”
22.07.2017 ligjëroi Vaxhide Podvorica temën: “Dhjetë ditët e fundit”
25.07.2014  ligjëroi Vaxhide Podvorica temë: “Cka pas Ramazanit”

Xhamia “Pavarësia”
30.06.2014 ligjëroi Hidajete Arifi temën: “ Vlera e mësimit të Kur`anit”
03.07.2014 ligjëroi Hidajete Arifi temën: “Rëndësia e agjërimit”
07.07.2014 ligjëroi Aishe Gashi temën:”Ibadetet e zemrës”
14.07.2014 ligjëroi Hidajete Arifi temën: “Edukata dhe mirësjellja”
21.07.2017 Ganimete Abdyli temën: “Nata e Kadrit”
22.07.2014  ligjëroi Fitore Dervishi temën: “Fundi i Ramazanit”

Xhamia e “Matiqanit”
05.07.2014 ligjëroi Sala Mehmeti temën: “ Vlera e agjërimit”
07.07.2014 ligjëroi Kadrije Dragusha temën: “Femra nën hijen e Ramazanit”
12.07.2014 ligjëroi Fehime Gashi temën: “Rëndësia e adhurimit në Islam”
19.07.2014 ligjëroi Hidajete Arifi temën: “ Vlera e dhjetë netëve të fundit”
22.07.2017 ligjëroi  Kadrije Dragusha temën: “Dhjetë ditët e fundit”
26.07.2014  ligjëroi Bardha Kçiku temën: “ Mirësit dhe dobitë e përkujtimit të Allahut”

Xhamia e Dardania
08.07.2014  ligjëroi  Ganimete Abdyli temën: “Dobit e Ramazanit”
12.07.2014  ligjëroi Rejhane Fazliu temën: “Begatit e Ramazanit”
15.07.2014  ligjëroi Fitore Dervishi temën: “Ramazani,durimi dhe falenderimi”
21.07.2017  ligjëroi Rejhane Fazliu temën: “ Falja për hirë të Allahut”
22.07.2014   ligjëroi Hyrije Mehmeti temën: “ Vlera e natës së Kadrit”

Xhamia e “ Bledit “
02.07.2014 ligjëroi Fehime Gashi temën: “Vlera e Ramazanit”
05.07.2014 ligjëroi Fehime Gashi temën: ““Dobitë e agjërimit në aspektin fizik”
09.07.2014 ligjëroi  Hidajete Arifi temën: “Bestytnit”
16.07.2014 ligjëroi  Rejhane Fazliu temën: “Mirësjellja në islam”
22.07.2017 ligjëroi  Fehime Gashi temën: ““Veqoritë e natës së Kadrit”.
23.07.2014  ligjëroi  Hyrije Mehmeti temën: “Cka pas Ramazanit”{gallery}dpgligj{/gallery}

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava vizitoi për ngushëllime familjen e haxhi Muharrem Gashit

Prishtinë, më 18 qershor 2024 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tër…