Ballina Dhuro Zekatin

Dhuro Zekatin

Kalkulator i Zekatit

(e mallrave të tregtisë dhe kursimeve)
Nisabi* për zekat është 91.5 gram ari.
Shiko çmimin aktual të arit këtu

(*Nisabi është vlera minimale mbi të cilën obligohet zekati.)

——————————————————————————————————————————–

Adresa bankare:

Banka: NLB-Prishtina

Account no. & IBAN: XK05 1700200100103672
SWIFT Code (BIC): NLPRXKPR

——————————————————————————————————————————

Paguaj përmes PayPal

EUR