Myftiu Tërnava priti në takim një delegacion nga Drejtoria e Vakafeve të Turqisë

Prishtinë, 7 dhjetor 2017
Myftiu i Republikës së Kosovës Naim ef. Tërnava, priti në takim delegacionin e Drejtorisë së Vakëfeve të Turqisë në krye me z. Suat Faruk Giray-in, drejtor për Mbrojtje të Trashëgimisë së Monumenteve të Drejtorisë së Vakafeve të Turqisë, shoqëruar nga z. Oguz Calik-u, kryeauditor në parlamentin e Turqisë e të cilët po vizitojnë dhe inspektojnë punimet e restaurimeve nga Drejtoria e Përgjithshme e Vakafeve të Turqisë në Gjakovë, Pejë dhe në Mamushë.
Myftiu Tërnava falënderoi Drejtorinë e Vakafeve për realizimin e një sërë projekteve shumë të rëndësishme në mbrojtje të trashëgimisë në disa qytete të Kosovës.
Nga ana e tij, z. Giray-i falënderoi Myftiun për pritjen e ngrohtë dhe për bashkëpunimin e shkëlqyer deri më tani në fushën e restaurimeve të monumenteve të trashëgimisë kulturore dhe shprehu gatishmërinë e Drejtorisë së Vakafeve për zgjerimin e aktiviteteve në këtë fushë.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Myftiu Tërnava priti në takim kryetarin në detyrë të Partisë Demokratike të Kosovës, z. Enver Hoxhaj

Prishtinë, 12 prill 2021 Kryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim …