Prishtinë, 30 maj 2018
Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava me bashkëpunëtorë qëndroi në Ankara të Turqisë, ku u mbajtën punimet e Takimit të Dytë Ndërkombëtar për Ballkanin, në të cilin morën pjesë përfaqësues nga 11 vende të Ballkanit. Këtë aktivitet e organizoi agjencia “TIKA”. Në hapjen e takimit qe i pranishëm zëvendëskryeministrit i qeverisë së Republikës së Turqisë, z. Hakan Çavuşoğlu, si dhe  prijës  fetarë, përfaqësues të organizatave joqeveritare dhe gazetarë të medieve nga shtetet e Ballkanit. Takimi  zgjati dy ditë, përveç seancës hyrëse u zhvilluan edhe 5 seanca tematike, që iu kushtuan historisë së Ballkanit, multikulturalizmit,  identitetit dhe trashëgimisë kulturore e materiale të popujve të Ballkanit.

Gallery Wordpress
Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Familja Sot është ditë feste, ditë gëzimi, ditë mëshire e shpërblimi, ngase të gjitha adhu…