Bashkësia Islame e Kosovës në bashkëpunim me Ambasadën e Turqisë në Kosovë organizojnë panel
“15 KORRIKU NATA QË FRYMËZOI BOTËN”

Paneli mbahet të premten, më 21 korrik 2023, duke filluar nga ora 15:00.
Vendi: Salla e Fakultetit të Studimeve Islame në Prishtinë.

Panelistë: Ismail Hakkı Turunç, kryetar i Shoqatës 15 Korriku
Ümmügülşen Öztürk, deputete
Ayşe Varank Arslantürk, anëtare e Bordit të Shoqatës 15 Korriku

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

UNIFIKIMI I FJALËVE DHE RADHËVE NË KOHË KRIZASH

Me rekomandim të kryetarit të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiut Naim ef. T…