Ballina Lajme Sekretari i përgjithshëm i BIK-ut inspektoi punimet në objektin vakëf të Këshillit të Kaçanikut

Sekretari i përgjithshëm i BIK-ut inspektoi punimet në objektin vakëf të Këshillit të Kaçanikut

9 shtator 2019

Sekretari i përgjithshëm i BIK-ut, Ahmet ef. Sadriu, i shoqëruar nga zëvendëssekretari i Kryesisë, Rexhep ef. Luma, sot inspektuan punimet në objektin vakëf të Këshillit të Bashkësisë Islame të Kaçanikut.

Këta panë nga afër punimet që janë zhvilluar në objektin vakëf të këtij këshilli, si dhe u njoftuan nga përgjegjësit mbi ecurinë dhe mbarëvajtjen e punimeve. Sekretari Sadriu u nda i kënaqur me punimet, e po ashtu falënderoi donatorin për ndërtimin e këtij objekti, duke potencuar se institucionet e Bashkësisë Islame të Kosovës dita-ditës po përmirësojnë infrastrukturën e objekteve fetare.

Shfaq më shumë në Lajme

Shfleto

103 tituj nga botimet e Kryesisë së BIRK-ut edhe për Bibliotekën ndërkomulane të Prizrenit

Me 14 nentor Drejtori për veprimtari botuese i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Republikës…